Kus-kus s povrćem i smuđem

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 2 dl povrtnog temeljca
  • 400 g kus-kusa
  • 100 g tikvica
  • 100 g paprike
  • 100 g luka
  • 150 g smuđa
  • 0,05 l maslinova ulja
  • 3 g maslinova ulja
  • sol, papar

Priprema

1. korak

U tavi na maslinovu ulju popržiti luk, tikvice i papriku izrezanu na kockice. Kad omekšaju, dodati kockice smuđa i začiniti, zaliti s dva decilitra povrtnog temeljca i dodati kus-kus. Ostaviti na peći nekoliko minuta, a prije posluživanja posuti naribanim

grana padanom.

Recept restorana Stara Škola, Sv.Križ Začretje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:49