ZA BRZI RUČAK

Ljeti kuhamo brzo i jednostavno i zato je ovaj sendvič s piletinom jedan od naših favorita

 Rebeccafondren
Osim s piletinom, ovaj sendvič vrlo jednostavno možete napraviti i s tunom

Trebat će vam:

400 g kuhane ili pečene piletine
2 žlice majoneze
1 žlica grčkog jogurta
1 žličica senfa
100 g ribanog sira
4-5 kiselih krastavaca
svježi peršin po želji
2 žličice limunova soka
sol, papar
salata i povrće po želji

Priprema:

Piletinu skuhajte ili ispecite pa ju vilicom usitnite na manje komade. Stavite je u zdjelu i dodajte senf, majonezu i grčki jogurt. Dodajte i sitno sjeckane kisele krastavce te ribani sir. Po želji možete dodati i sjeckano kuhano jaje. Ubacite svježi peršin, začinite solju i paprom te s malo limunova soka i dobro promiješajte. Dobivenu smjesu rasporedite po tostiranom kruhu, dodajte povrće po želji i poslužite. Sendviče prije posluživanja možete i dodatno tostirati kako bi se sir u smjesi rastopio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:00