MEDVJEĐI LUK

Namaz s medvjeđim lukom

Medvjedji luk
27012017
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Medvjeđi luk nježnih je listova intenzivnog mirisa i bogatog okusa, a diči ga ljekovitost jača od one koja se veže uz češnjak.

Trebat će vam:

250 g svježeg sira
2 žlice punomasnog kiselog vrhnja
4 - 6 rotkvica
pola vezice medvjeđeg luka
sol

 

Medvjedji luk
27012017
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
 

Medvjeđi luk nasjeckajte na sitno, a isto učinite is rotkvicama. Pomiješajte ih dobro sa sirom i vrhnjem. Začinite solju, možete dodati i malo papra ili neke druge začine koje volite. Jedite namazano na kruh, uz kuhanu šunku, kao namaz u sendvičima, uz kuhane ili pečene kobasice...

Izdvajamo

Iz drugih medija