Ludo jednostavno

Nikad lakši trik za domaći sladoled s okusom najpopularnije čokoladice na svijetu, predobar je

 Unsplash
Zapravo, ne morate raditi ništa, eto toliko je lako. Iako, neki će reći i suludo. Sami procijenite

Ne znamo za vas, ali kad se kod nas - bilo u redakciji ili kod kuće, povede rasprava koja je najbolja čokoladica, uvijek na kraju dođemo do istog odgovora. A to bome potvrđuje i gotovo svaki drugi odlazak u trgovinu iz koje se redovito vratimo s poznatim čokoladnim prutićima u crveno-bijelom omotu.

No, nije to samo naše (skromno) iskustvo. Kinder Bueno, čokoladica koju vole jednako i veliki imali, sasvim je sigurno na vrhu liste najboljih čokoladica na svijetu. Ne bi se bez razloga po uzoru na nju radili kolači, rolade, torte... Taj kultni miks kremastog lješnjaka, čokolade i hrskavog vafla često se pokušava pretočiti u jednako zamamne slastice, a TikTok nam sada otkriva kako od obožavane poslastice napraviti sladoled. Ili bolje rečeno, kako je "pripremiti" da postane hladno čokoladno osvježenje.

Ovaj zaista zgodan trik otkriva kako pripremiti ljetno osvježenje s okusom Kinder Buena. I doista je jednostavan, da ne kažemo banalan. Sudeći prema broju pregleda i komentarima, ovoga puta TikTok ima siguran pogodak. Nećemo ga pretjerano hvaliti, najbolje je da provjerite sami, možda već i danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:01