PRODANO!

OMILJENI DESERT: Cheesecake s borovnicama koji se ne peče

 Getty Images/iStockphoto
Brz za izradu!

Za podlogu:

250 g keksa
125 g otopljenog maslaca

Za kremu:

500 g krem sira
5 dcl vrhnja za šlag
6 žlica šećera u prahu
borovnice

Blueberry bars, cake, cheesecake on a grey plate on blue stone background.
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Obložite kalup za torte promjera 24 cm papirom za pečenje. Kekse sameljite i dodajte rastopljeni maslac. Kekse utisnite u kalup. Za kremu mikserom umiješajte krem sir, vrhnje za šlag i šećer u prahu. Dodajte borovnice. Kremu izlijte na kekse i cheesecake ukrasite koricom limuna ako želite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:00