TJEDNI MENI

Ovog tjedna radimo hrskave popečke, dvije juhe, zapečenu tjesteninu i najsočnije lažne lazanje

 Yelenayemchuk
Od omiljenih popečaka s tikvicama do čak dvije juhe i sočnog složenca s patlidžanima

Ovog tjedna kuhamo raznovrsno pa su se tako na našem meniju našla jela poput hrskavih popečaka, sočnog složenca i čak dvije brze juhe. Ponedjeljak započinjemo upravo hrskavim popečcima od tikvica kojima smo ovog puta dodali i kukuruz, a nastavljamo sa slasnom zapečenom tjesteninom sa sirom koju pripremamo već u utorak. Receptu za američki klasik dodali smo i hrskavi posip od starog kruha, češnjaka i peršina pa cijelu stvar digli na jednu novu, još ukusniju razinu. U srijedu je na redu ručak na žlicu, a ovog tjedna radimo bogatu povrtnu juhu s noklicama. Četvrtak smo rezervirali za pomalo drugačiji ručak, piletinu s povrćem, đumbirom i kikirikijem koja će se najbolje složiti uz rižu ili rezance. U petak je na meniju još jedna juha, ovog puta riblja, u subotu radimo raskošan složenac od mljevene junetine s patlidžanima, a u nedjelju uživamo u rebarcima premazanim bogatim, ljutkastim umakom.

PONEDJELJAK

Popečci s tikvicama i kukuruzom

image
Anna Puzatykh

UTORAK

Zapečena tjestenina sa sirom

image
Lauripatterson

SRIJEDA

Ljetna juha s povrćem i noklicama

image
Yelenayemchuk

ČETVRTAK

Piletina s povrćem i kikirikijem

image
Lisovskaya

PETAK

Riblja juha s krumpirom

image
Larisablinova

SUBOTA

Složenac od patlidžana i mljevene junetine

image
Patwallace05

NEDJELJA

Rebrica iz pećnice

image
Lauripatterson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:27