Težina pripreme: teško
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1,20 kg pačjih prsa
- 15 dag luka
- 20 dag pilećih jetrica
- 10 dag sušene slanine
- 2 dl slatkog vrhnja
- 15 dag maslaca
- 2 dl bešamel umaka
- 20 dag mini rajčica
- 2 dag peršina
- 1 dl vinjaka
- 8 komada tosta
- sol
- papar
- 1,5 dl ulja
Priprema
1. korak
Na ulju propržite sitno nasjeckani luk, sušenu slaninu i pileća jetra te ih posolite i popaprite. Na sve to dodajte pačja prsa s kojih ste skinuli kožu i narezali ih na kocke.
2. korak
Sve zajedno pirjajte uz podlijevanje vodom dok meso ne omekša. Zatim smjesu izmiksajte u multipraktiku, dodajte maslac, bešamel umak, slatko vrhnje, vinjak i po potrebi posolite i popaprite.
3. korak
Ostavite u hladnjaku da se rashladi. Servirajte uz kruh i maslac.
4. korak
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....