IZ KUĆNE RADINOSTI

Pizza s bresaolom, rikulom, orasima i mozzarellom

 Neja Markičević / HANZA MEDIA
Bacite se na pečenje!

RECEPT ZA PIZZA TIJESTO!

Na razvaljano tijesto stavite tri žlice rajčice i rasporedite ju prema rubovima, ostavljajući 2 cm od kraja. Dodajte mozzarellu i stavite pizzu peći na šamot. Kad primijetite da je pizza počela dobivati boju, dodajte još malo mozzarelle i vratite ju u pećnicu na pola minute. Izvadite pizzu iz pećnice te na nju dodajte goveđi pršut (bresaolu), rikulu, orahe, grana padano i malo maslinova ulja.

Zagreb, 260118. 
Pizze iz kucne radinosti.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:02