SMUĆKAJ OVO

Pjenušavi kombucha punč s narom i limetom od samo tri sastojka stvoren je za svako doba dana

Gordana Vučić, koja stoji iza brenda Magoleum, otkrila nam je recept za jednostavan punč od tri sastojka
 Marko Miscevic/Cropix/Cropix

Za 2 čaše trebat će vam:

400 ml soka od nara

sok 2-3 limete

400 ml Kombuche Original

Za posluživanje:

led

eritrit

komadići nara

narezane kriške limete

Priprema:

Nar procijedite u sokovniku, a višak iskoristite za salate ili dekoraciju uz jelo. Pomiješajte sok od nara i sok od limete u koktel mikseru. Ako radite alkoholnu verziju dodajte rum, gin ili tekilu u ovoj fazi. Dobro protresite i ulijte u čaše prethodno dekorirane šećernom glazurom. Šećernu glazuru napravite tako što ćete namočiti rub čaše i umočiti u zdjelicu sa šećerom ili nekim drugim zaslađivačem. U svaku čašu ulijte po 200 ml Kombuche Original te ukrasite komadićima nara i kriškama limete.

Savjet!

Za alkoholnu verziju dodajte 50 ml ruma, gina ili tekile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. siječanj 2021 15:56