Trebat će vam:
2 veća patlidžana
brašno
krušne mrvice
3 jaja
sol
4 peciva
mozzarella
umak od rajčice
1 režanj češnjaka
salata po želji
maslinovo ulje
Priprema:
Patlidžan narežite na deblje ploške, posolite i pustite da otpusti tekućinu. Obrišite ga papirnatim ubrusima, uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u krušne mrvice. Pržite patlidžan u ulju. Za to vrijeme, peciva prerežite na pola, premažite maslinovim uljem i zapecite na tavi ili u pećnici. Natrljajte režnjem češnjaka, premažite umakom od rajčice i dodajte salatu i mozzarellu. Ubacite svježe, još vruće pržene ploške patlidžana i preklopite. Sendvič dodatno još možete ubaciti u pećnicu kako bi se sir još malo otopio, ali u tom slučaju salatu dodajte tek prije posluživanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....