Trebat će vam:
10-ak malih tortilja
500 g mljevene junetine
1 čili papričica ili čili u prahu
1 glavica luka
3 režnja češnjaka
1 žlica koncentrata rajčice
sol i papar
1 glavica kupusa
2 mrkve
mladi luk
3 žlice grčkog jogurta
1 žlica majoneze
1 žlica limunova soka
sol i papar
ulje ili masnoća po želji
Priprema:
Na tavi zagrijte ulje, pirjajte sitno sjeckani luk, a zatim dodajte meso. Pustite da se pirja dok ne ispari sva tekućina. Dodajte češnjak i koncentrat rajčice. Pirjajte 3 minute, a zatim podlijte s malo vode. Pustite da se kuha 30-ak minuta. Za to vrijeme napravite salatu od tanko rezanog ili ribanog kupusa, isto takve mrkve i mladog luka. Dodajte grčki jogurt, majonezu, limunov sok, sol i papar. Sve dobro pomiješajte i pustite da stoji 20-ak minuta. Tortilje tostirajte i punite ih nadjevom od mesa i salatom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....