![34291019](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/12/k_34291019_640.jpg)
U dogovoru oko menija koji će nam pripremati nije bilo nikakve dvojbe. Juha od bundeve, punjena pečena guska s podvarkom od kiselog varaždinskog zelja, portugizac i desert od kestena. Kako se kuhar sam pobrinuo za pravu domaću dravsku gusku preostalo nam je samo kupiti i pravo varaždinsko zelje, bučino ulje i golice za juhu. Evo što smo pripremili!
Juha od bundeve
![Jastrebarsko, 071117.
Punjena guska chefa Branka Zufike za nedjeljni rucak.
Na fotografiji: Juha od buce s sjemenkama.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/14/10/zufika_rucak13-071117.jpg)
Punjena pečena guska s podvarkom od kiselog varaždinskog zelja
![Jastrebarsko, 071117.
Punjena guska chefa Branka Zufike za nedjeljni rucak.
Na fotografiji:nakon par sati guska je pecena.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/14/10/zufika_rucak10-071117.jpg)
Kolač od kestena
![dok se guska pece supruga Ana sprema juhu od buce.Jastrebarsko, 071117.
Punjena guska chefa Branka Zufike za nedjeljni rucak.
Na fotografiji:kolac od kestena
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/14/10/zufika_rucak14-071117.jpg)