![34446935](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/25/k_34446935_640.png)
Trebat će vam:
175 g špageta 150 g graška maslinovo ulje 250 g mladog luka 1 velika žlica pesta od bosiljka |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/8/15/bob-i-grasak4.jpg)
Priprema:
U posudu stavite vodu i posolite, kad prokuha dodajte špagete, ali zadnje dvije minute kuhanja dodajte grašak. Ocijedite, ali sačuvajte malo tekućine od kuhanja tijesta i graška. Na zagrijanu tavu stavite maslinovo ulje te dodajte nasjeckani mladi luk te pirjajte 5 minuta dok luk ne omekša. Zatim dodajte pesto od bosiljka i 3-4 žlice vode (u kojoj se kuhalo tijesto i grašak) te malo prokuhajte. U tavu dodajte ocijeđeni grašak i tijesto i sve sastojke sjedinite. Servirajte na tanjur te obilato pospite parmezanom