Pravi kišni jesenski tjedan započinjemo krem juhom od butternut tikve, zatim radimo zapečenu tjesteninu, a onda je na redu gusti gulaš s krumpirom. U četvrtak kuhamo jednostavno pa tako radimo omlet sa špinatom, a onda i krem juhu s lososom i porilukom, gibanicu sa sirom i zelenjem, pa i pečena rebrica s pekarskim krumpirom. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
Klasični jesenski ručak podrazumijeva gustu, bogatu juhu od buče, koju smo ovog puta malo pojačali kako bi bila zasitnija. Dodali smo leću i kim, malo špinata i u tom slučaju, uz ovu kombinaciju, neće vam trebati čak ni kriška kruha.
KREM JUHA OD BUTTERNUT TIKVE S KIMOM
UTORAK
Kada vam zatreba ideja za jednostavan ručak, zapečena tjestenina s rajčicama i mozzarellom uvijek će biti odličan izbor. Brzo, a tako dobro.
ZAPEČENA TJESTENINA S RAJČICAMA I MOZZARELLOM
SRIJEDA
Kada radimo ovaj gulaš, uvijek napravimo duplu količinu kako bismo dio ostavili za sutrašnji ručak. Gust je, kremast, bogat i svi ga vole.
ČETVRTAK
Tko kaže da omlet ne može biti dobar ručak? Pojačajte ga špinatom, lukom, kozjim sirom i cherry rajčicama, poslužite uz tostirani kruh i ručak je spreman.
OMLET SA ŠPINATOM, LUKOM, KOZJIM SIROM I CHERRY RAJČICAMA
PETAK
Riba petkom ne mora biti samo pečena s krumpirom iz pećnice. Ovog puta losos poslužujemo uz kremastu juhu od porilika i krumpira.
KREM JUHA OD LOSOSA I PORILUKA
SUBOTA
Ova gibanica spaja sir, špinat i svježe začinsko bilje u hrskavoj, zlatnoj korici. Priprema uopće nije komplicirana, a zbog dodatka začinskog bilja bit će malo drugačija od klasika.
NEDJELJA
Rebarca za ručak zvuče tako slasno, posebice kada ih poslužite s pekarskim krumpirom i umakom po želji. Nama uz ovo treba samo kupus salata i ručak je kompletan.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....