MESNI RECEPT

Svinjska rebarca s hrskavim kockicama krumpira

 Berislava Picek / HANZA MEDIA

500 g svinjskih rebarca
5 jušnih žlica BBQ umak
2 žlice soja sos
1 žica vrhnje za kuhanje
sol
papar
3 žlice meda
mažuran

Svinjska rebarca s hrskavim kockicama krumpira
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Svinjska rebarca posoliti i popapriti te ih ispeći na roštilju. Krumpir oguliti pa narezati na kockice i ispeći ga u fritezi u dubokom ulju na 150 stupnjeva, oko 20 minuta. Julienne povrće popržiti na tavi s dodatkom soja sosa, malo vrhnja za kuhanje i papra. Rebarca prije serviranja preliti barbecue umakom uz dodatak malo meda i mažurana te papra. Servirati rebarca s hrskavim krumpirićima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:03