Tjestenina s maslacem i kaduljom

Italija u vašem domu za trenutak uz ovaj recept

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 15 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 500g tjestenine
  • 4 jušne žlice maslaca
  • 8 listova kadulje kadulje
  • sol i papar
  • parmezan (po želji)

Priprema

1. korak

Pristaviti vodu za tjesteninu i pričekati dok voda ne zakuha.

2. korak

Na laganoj vatri pristaviti maslac te držati na vatri dok maslac ne poprimi zlatno smeđu boju.

3. korak

Maknuti s vatre te dodati kadulju te pomiješati s tjesteninom. Posoliti i popapriti i po želji posuti parmezanom.

4. korak

Poslužiti odmah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:50