Težina pripreme: jako lagano
Sastojci
- 400 g eko tofua
- 200 g svježih skiitake gljiva
- 3 luk
- 2 češnja nasjeckanog češnjaka
- 150 ml Bio ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- svježe začinsko bilje: šeršin, bosiljak, kopar
- svježe mljeveni papar
- začinska sol
- sojin umak
Priprema
1. korak
Na ulju popržite luk i dodajte svježe, nasjeckane shiitake gljive. U blenderu (možemo koristiti i štapni mikser) prvo nasjeckajte svježi češnjak i vec poprženi luk i gljive, na to dodajte još tofu, ulje, limunov sok, sojin umak, sol, biljke i začine.
2. korak
Sjeckajte dok masa ne postane potpuno glatka. Možete poslužiti na kruhu ili koristiti kao nadjev.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....