![34356917](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/21/k_34356917_640.jpg)
Trebat će vam:
4 kriške tosta 1 avokado 4 jaja 1 žlica limunova soka 1 mladi luk malo ljute paprike u prahu sol, papar peršinov list |
![Fried egg with Avocado on pumpkin seed bread and small tomatoes](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/15/13/iStock-512105688.jpeg)
Priprema:
Očistite avokado i zdrobite ga vilicom. Pokapajte ga limunovim sokom i dodajte sitno sjeckani mladi luk, sol, papar, ljute papričice. Dobro promiješajte. Jaja ispecite na oko. Nasjeckajte peršin. Kriške tosta prepržite u pećnici, na tavici ili u tosteru. Na kriške namažite smjesu od avokada, stavite jaje i posipajte sjeckanim peršinom, prema želji dosolite i popaprite.