![34266255](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/14/k_34266255_640.jpg)
4 manje tikvice
3 rajčice
200 g mozzarella sira
šaka svježeg bosiljka sol
prstohvat čilija
maslinovo ulje
![Zagreb , 300719.
Editorijal Jela od povrca za magazin Dobra hrana.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/8/27/9/jela_povrce7-300719.jpg)
Tikvice operite te prerežite napola. Žlicom ili nekim drugim pomagalom izdubite meso. Tikvice posolite i malo začinite mljevenim čilijem i maslinovim uljem. Naizmjence slažite krišku rajčice, mozzarelle i bosiljka. Pecite 30 minuta na 180 ⁰C. S obzirom na to da će se bosiljak ispeći i uvenuti, prilikom serviranja možete dodatno posipati svježe nasjeckanim bosiljkom. Jelo poslužite toplo.