USRED TJEDNA

Varivo s tjesteninom i kobasicom za koje vam neće trebati više od 30 minuta

 Nadia-nb/
Varivu možete dodati i grah ili slanutak iz konzerve te drugo povrće po želji

Trebat će vam:

1 luk

2 para kobasica

200 g tjestenine

2 mrkve

1 manja glavica cvjetače

1 manji komad korijena celera

2 žličice crvene paprike

prstohvat čilija

sol i papar

Priprema:

Na malo ulja pirjajte luk koji ste nasjeckali na sitno. Dodajte sjeckanu mrkvu, celer i cvjetaču pa pirjajte još pet minuta, a zatim dodajte kobasice i temeljac toliko da prekrije sve sastojke. Kuhajte dok povrće malo ne omekša, zatim dodajte još vrućeg temeljca, pustite da kratko krčka pa dodajte tjesteninu. Začinite i kuhajte dok tjestenina ne omekša. Poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:48