Grilana pileća prsa sa svježim breskvama, borovnicama, rikolom i feta sirom
Trebat će vam:
4 pileća filea (prsa)
2 svježe breskve
150 g borovnica
100 g rikole
120 g feta sira
2 žlice maslinova ulja
sok ½ limuna
1 žličica meda
sol i papar po ukusu
Priprema:
Pileća prsa začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Grilajte ih na roštilju ili grill tavi 6 - 7 minuta sa svake strane dok ne dobiju zlatnu koricu i ostanu sočna iznutra. Breskve narežite na kriške i kratko ih stavite na grill da dobiju lagane karamelizirane linije. U zdjeli pomiješajte rikolu, borovnice i lagano zapečene breskve. Prelijte ih dresingom od maslinova ulja, limunova soka i meda. Pospite razmrvljenom fetom i sve lagano promiješajte. Pileća prsa poslužite narezana na ploške preko salate s breskvama, borovnicama i fetom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....