Gastro spektakl

Ljubitelji vrhunske hrane ovo ne smiju propustiti! Najtraženiji chef kuha u Istri, broj mjesta je ograničen

Kempinski Hotel Adriatic

 Ustupljena fotografija
Višesatni fine dining s najljepšim pogledom u Istri starta u 19 sati, a rezervacije se upravo primaju
Višesatni fine dining s najljepšim pogledom u Istri starta u 19 sati, a rezervacije se upravo primaju

Pravi gurmanski spektakl odvijat će se ovog vikenda u Kempinski Hotelu Adriatic u Savudriji. U restoranu Kanova 12. i 13. rujna dolazi Mario Mandarić, trenutačno najtraženiji chef u Hrvatskoj, i pripremat će večeru za pamćenje.

Ovo jedinstveno gourmet događanje uključuje višesatni fine dining meni, start je u 19 sati, uz posebno osmišljen wine pairing hrvatskih i najboljih svjetskih vina, ali i pairing bezalkoholnih pića. Mario Mandarić će obje večeri kreirati nezaboravno gastronomsko događanje kroz posebnu interpretaciju lokalnih, svježih namirnica, a druga večer (13. rujna) bit će obogaćena i glazbenim programom. Time će gosti dobiti pravo multisenzorno iskustvo koje spaja okuse, mirise, zvuk i pogled na istarsku obalu.

image

Kempinski Hotel Adriatic

Ustupljena fotografija

Broj mjesta na večeri je ograničen, cijena iznosi 150 eura po osobi, a rezervaciju možete napraviti javljanjem na mail [email protected]. Wine pairing košta 100 eura, a non-alcohol pairing 50 eura.

image
Ustupljena fotografija

Maria Mandarića ne treba posebno predstavljati, radi se o jednom od najistaknutijih imena mlade generacije chefova u Hrvatskoj. Iskustvo je stekao radeći u slavnim svjetskim kuhinjama, uključujući The Fat Duck u Engleskoj, restoranu s tri Michelinove zvjezdice, koji je osnovao legendarni Heston Blumenthal. Domaću publiku osvojio je kao glavni chef zagrebačkog Noela, jedinog restorana u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom. Njegova inovativnost, tehnike i osobna gastronomska filozofija prepoznati su na globalnoj razini. Između ostalog, Mandarić se našao na listi Forbes 30 Under 30, zahvaljujući svom inovativnom i humanitarnom pristupu gastronomiji. Inovativnost, a posebno “zero waste” pristup, kroz koji maksimalno koristi svaku namirnicu, stvarajući jedinstvena jela koja oduševljavaju na svim razinama, osnova su njegove kulinarske filozofije.

image

Mario Mandrić

Ustupljena fotografija

Mandarić i Kempinski Hotel Adriatic u Istri odličan su spoj jer je ovaj hotel prvi hrvatski luksuzni golf & spa resort s pet zvjezdica. Ono što ga čini posebnim je spoj elegancije, autentičnog istarskog šarma i besprijekorne usluge po kojoj je Kempinski brend poznat diljem svijeta.

Hotel nudi očaravajuće poglede na Jadransko more i čak tri zemlje – Hrvatsku, Sloveniju i Italiju – čime stvara savršenu kulisu za ovakav gourmet događaj. Gosti mogu uživati u sofisticiranim sobama, jednom od najvećih spa & wellness centara na Jadranu, jedinom golf terenu na obali, te restoranima koji njeguju istarske i mediteranske okuse.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Kempinski Hotel Adriatic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 13:57