OTKRIĆE IZ DOSTAVE

Mislili smo da baš nikoga ne može razveseliti ručak iz dostave, onda smo probali ovu pašticadu

Slučajno smo naručili ručak iz zagrebačkog restorana Kaiser koji nam je pravo otkriće i srdačno preporučujemo njihovu pašticadu

Iako smo mislili da obrok iz dostave ne može pružiti baš nikakvu posebnu sreću, Kaiserova pašticada danas nam je uljepšala dan. Ovo što vidite na naslovnoj fotografiji nije pašticada koju smo nakuhavali od jutra jer nam je štednjak otkazao poslušnost. U stanu su se izmjenjivali majstori što zbog štednjaka što zbog drugih radova pa smo se, okruženi kartonskim kutijama, zaželjeli toplog obroka i nije nam preostalo drugo nego naručiti dostavu. Igrom slučaja smo dobili neki promotivni kod na aplikaciji dostavnog servisa i odlučili naručiti pašticadu iz restorana Kaiser koji se nalazi blizu Hipodroma u Novom Zagrebu.

image
Privatna Arhiva/

Cijena je iznosila točno 10 eura pa iako će hejteri nahrliti i reći da nikad ne bi dali 10 eura za pjat pašticade i zašto nismo uzeli komad kruha i salame ili otvorili mesni doručak, vjerovali ili ne ovo jelo vrijedi svakog centa. Pa i oni koji će reći da jedu samo pašticadu koju priprema njihova žena, baka ili svekrva i da se ne isplati davati 10 eura za takvo što, svim drugima želimo olakšati selidbu, prazan frižider ili uljepšati dan ako je to moguće i to porcijom pašticade.

U porciji dobijete tri lijepa komada mesa koji su toliko mekani da se meso razdvaja dodirom vilice, njoki su domaći i nemoguće ih je zamijeniti za kupovne iz bilo kojeg supermarketa. Umak je bio gust i taman dovoljan da ga prelijete preko mesa i priloga kad jelo prebacite u dubok tanjur.

Još uvijek smo mišljenja da jelo iz kartonske ambalaže ne može ponuditi posebnu sreću, ali nekad olakšava stvari. Sigurno bi ovu pašticadu bilo još bolje pojesti u restoranu, ali nekad život ima druge planove i dobro je znati da postoji lokal iz kojeg možete naručiti doista izvrstan ručak koji će vas bar na tren utješiti i olakšati vam svakodnevicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:27