Rio Mare - pravi okus Italije

Svaka Rio Mare konzerva ima svoju priču – od mora do stola!

Rio Mare je pokrenuo projekt „Odgovorna kvaliteta“ koji osim ponude kvalitetnih proizvoda podrazumijeva i potpunu odgovornost prema okolišu, te socijalnom kontekstu u kojem djeluje. Navedeno je još važnije u prehrambenoj industriji gdje su zdravlje i dobrobit ključne vrijednosti.

Jedno od najvažnijih načela je sljedljivost proizvoda tj. transparentan pristup potrošača nizu informacija o porijeklu proizvodu, primjerice, vrsti plovila upotrebljenog za lov, područje i datum ulova, tehniku ulova, vrstu konzervirane tune i datum konzerviranja.

Sadržaj svake konzerve strogo je određen i svaka Rio Mare konzerva tune ima svoju priču – od mora do stola. Stoga je Rio Mare uveo najsuvremenije web praćenje proizvoda. Unosom koda sa svake konzerve Rio Mare proizvoda online putem u roku od 48 sati mogu se dobiti sve informacije o porijeklu tune.

Informacijama se u svakom trenutku može pristupiti na internetu – www.riomare.hr/odgovorna-kvaliteta/kvaliteta/sljedivost-proizvoda/sljedivost-konzervi-tune

Rio Mare- dobra riba

Iako je hrana ugodno iskustvo, ono nosi i određenu odgovornost. Ukratko, uživanje u dobroj hrani ide rukom pod ruku s težnjom za zdravom prehranom i održavanjem zdravlja. Odgovorna prehrana ne samo da poboljšava životni stil pojedinca, nego i pozitivno utječe na dobrobit društva.

Nutricionisti savjetuju jedenje ribe barem dva puta tjedno kako bi prehrana koristila zdravlju i da bi bila uravnotežena i zdrava. Naime, 100 g tunjevine u maslinovu ulju zadovoljit će približno 20% dnevnih potreba odrasle osobe za fosforom, koji kontrolira ravnotežu živčanog sustava, te zajedno s kalcijem pridonosi zdravlju kostiju i zubiju. Rio Mare tuna bogata je vitaminima B12 i vitaminom PP koji omogućuju pretvaranje hranjivih tvari u energiju. Meso Rio Mare tune najbogatiji je izvor bjelančevina, a omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od debljine.

Rio Mare – pravi okus Italije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2022 23:52