TO NEMA SVUGDJE

Poznati zagrebački restoran u suradnji s malim OPG-om najavio Dane mlade jaretine

Iz Baltazara poručuju kako je cilj nastaviti tradiciju predstavljanja sezonskih i lokalnih namirnica kroz suradnju s malim proizvođačima i obiteljskim gospodarstvima

Nakon što su svojim gostima uspješno predstavili okuse mlade janjetine i divljih šparoga, zagrebački restoran Baltazar nastavlja istraživati bogatstva hrvatske gastronomije. Nova kulinarska epizoda u ovom restoranu donosi Dane mlade jaretine, sezonu posvećenu autentičnim domaćim okusima koja započinje u suradnji s OPG-om Manuela Babić, smještenim u srcu Zagrebačke županije.

"Nakon velikog uspjeha s Danima mlade janjetine te Danima divljih šparoga, nastavljamo istraživati lijepu našu kako bi našim vjernim gostima ponudili najbolje od hrvatske gastronomije. Stoga proglašavamo otvorenima Dane mlade jaretine u suradnji s OPG-om Manuela Babić iz srca Zagrebačke županije, rezervirajte na vrijeme na 01/4666-999", poručili su iz restorana.

Gosti će imati priliku kušati jela pripremljena od svježe, mlade jaretine, uz prateće sezonske priloge i pažljivo odabrana vina, u ambijentu koji spaja eleganciju i toplinu. Posebna pažnja posvećena je i prezentaciji, kako bi svako jelo bilo istinsko gastronomsko iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
07. srpanj 2025 15:06