TO NEMA SVUGDJE

Poznati zagrebački restoran u suradnji s malim OPG-om najavio Dane mlade jaretine

Iz Baltazara poručuju kako je cilj nastaviti tradiciju predstavljanja sezonskih i lokalnih namirnica kroz suradnju s malim proizvođačima i obiteljskim gospodarstvima

Nakon što su svojim gostima uspješno predstavili okuse mlade janjetine i divljih šparoga, zagrebački restoran Baltazar nastavlja istraživati bogatstva hrvatske gastronomije. Nova kulinarska epizoda u ovom restoranu donosi Dane mlade jaretine, sezonu posvećenu autentičnim domaćim okusima koja započinje u suradnji s OPG-om Manuela Babić, smještenim u srcu Zagrebačke županije.

"Nakon velikog uspjeha s Danima mlade janjetine te Danima divljih šparoga, nastavljamo istraživati lijepu našu kako bi našim vjernim gostima ponudili najbolje od hrvatske gastronomije. Stoga proglašavamo otvorenima Dane mlade jaretine u suradnji s OPG-om Manuela Babić iz srca Zagrebačke županije, rezervirajte na vrijeme na 01/4666-999", poručili su iz restorana.

Gosti će imati priliku kušati jela pripremljena od svježe, mlade jaretine, uz prateće sezonske priloge i pažljivo odabrana vina, u ambijentu koji spaja eleganciju i toplinu. Posebna pažnja posvećena je i prezentaciji, kako bi svako jelo bilo istinsko gastronomsko iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2025 08:30