Praktična rješenja za dom

9 odličnih ideja za spremište ispod kreveta

 

Prazan prostor ispod kreveta savršen je za odlaganje posteljine, odjeće koja je izvan sezone, cipela i sličnih predmeta za koje teško pronalazimo mjesta u našim ormarima. Nevidljiva spremišta zato su iznimno popularna i uvijek je zanimljivo vidjeti odlične ideje koje olakšavaju život i čine naš prostor čišćim i urednijim. Donosimo devet praktičnih ideja kako uključiti spremište u strukturu kreveta, pa pogledajte!

Devet velikih ladica na kotačićima može se smjestiti pod drvenu strukturu ovog kreveta, što je izvrsno rješenje za odlaganje stvari koje se tek ponekad koriste, ali i onih koje nam češće trebaju dok ležimo u krevetu poput knjiga, dodatnih dekica i slično.

Ovaj Ikein krevet dolazi s četiri velike ladice i zaglavljem s ugrađenim policama, što omogućuje dovoljno prostora za izlaganje dragih stvari koje često koristimo, ali i većih predmeta.

Proizvođač Parisot osmislio je krevet na platformi, koji uključuje ladice za odlaganje stvari ispod kreveta, ali i prostor za pospremanje sitnica unutar samog zaglavlja. Bočne police u zaglavlju mogu vam služiti za odlaganje knjiga, punjača, čaše za vode i sličnih svakodnevnih predmeta.

Krevet u ovoj kolibi ima ladice na izvlačenje koje idu cijelom dubinom kreveta i omogućuju maksimalnu iskoristivost prostora.

Želite li znati kako izraditi ovu veliku platformu sa skrivenim skladištem, i to ni manje ni više nego od Ikea ormarića, potražite upute na poveznici.

Ladice ovog kreveta sežu sve do vrha njegova okvira, zbog čega se čini kao da nestaju u krevetu, stvarajući pravo nevidljivo spremište.

Krevet na fotografiji podiže koncept ugrađenog prostora za skladištenje na posve novu razinu. Ladice, ormarići i police okružuju ovaj visoki krevet, što ga čini savršenim prostorom za odlaganje svih mogućih stvari, od knjiga do odjeće i ostalih kućnih potrepština.

Siva obrada ovog kreveta s otvorenim policama smještenima ispod razine madraca podsjeća na industrijski stil i goleme betonske blokove, iako je zapravo okvir izrađen od drva!

Ova soba za jednu tinejdžericu ima ugrađene ladice i police te ormar za odjeću na izvlačenje izrađene od svijetlog drva. Kako vam se čini? Više fotki potražite ovdje.

Izvor: Contemporist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:31