Stvorite dojam većeg

Ako nemate puno kvadrata na raspolaganju, ovo je namještaj koji trebate. Paše svugdje!

 Danielle Witte
Namještaj koji odabiremo za svoj dom neizbježno utječe na dojam koji ostavlja naš interijer i atmosferu koja u njemu vlada

Doima li se prostor u kojem živimo puno većim i prostranijim nego što doista jest ili smo krivo odabranim namještajem stvorili dojam malog i zagušenom prostora? Ako nemamo puno kvadrata na raspolaganju, kakav namještaj može stvoriti dojam većeg prostora? Viseći namještaj! Postavljanjem namještaja na zid i oslobađanjem prostora na podu stvara se dojam prostranijeg interijera zbog veće površine vidljivog poda. Tako se oslobađa prostor i stvara dojam lakoće i prozračnosti. Ne samo da će održavanje čistoće biti lakše nego ćete dobiti i odličan vizualni efekt!

image
A Merry Mishap
image
A Merry Mishap
image
Homepolish

Viseće ormariće možete postaviti zaista svugdje u stanu ili kući. U hodniku ćete njegovim postavljanjem dobiti dodatni prostor za odlaganje obuće i policu na koju možete postaviti dekorativne detalje i odlagati ključeve i torbu. U dnevnoj sobi neka vam televizor bude postavljen na viseći ormarić ispod kojeg po potrebi možete pospremiti pomoćne stoliće za sjedenje. Umivaonik u kupaonici s lakoćom možete ugraditi u viseći ormarić, a u spavaćoj sobi jednostavnim noćnim ormarićem postavljenim na zid dobivate elegantan dojam dobro promišljenog uređenja.

image
Patrick J. Hamilton
image
Resource Furniture
image
Homepolish

No nisu samo ormarići namještaj koji možete podići na zid. Klasične otvorene police ili klupa postavljena na nosače jednako efektno mogu izgledati u predsoblju i u dnevnoj sobi. U kuhinji biste uporabom stola postavljenog na zid te sklopivim stolicama izbjegli osjećaj natrpanosti i zagušenosti prostora koje stvaraju masivni stolovi s klasičnim stolicama. Uredski prostor može izgledati dojmljivo s dugim visećim ormarićem ispod kojeg uredno posložena stručna literatura djeluje kao dinamični dekorativni element. Poigrajte se ovim konceptom koji možete vidjeti na fotografijama i dobit ćete zaista upečatljiv detalj u svom uređenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:55