INSPIRAIRAJTE SE!

Dodajte biljke i biljne motive u svoju kupaonicu i stvorite pravu oazu za opuštanje

 @plantandwander/@noemionebohostreet
U nastavku pogledajte različite vrste kupaonskih dekora - od malih do velikih, kao što su detalji na zidovima ili police

Izgleda li vaša kupaonica pomalo sterilno i bezidejno u usporedbi s ostatkom kućnog dekora u vašem životnom prostoru? Ne brinite, niste jednini, većina ljudi ima ovaj isti problem.

image
@palim_tintin
image
@myroomed

Nije novost da se kupaonice obično zanemaruju kada je u pitanju stiliziranje i dodavanje detalja koji imaju samo dekorativnu funkciju, ali u posljednje vrijeme ovi prostori teže biti oaze za odmor i opuštanje pa se tako i samo njihovo uređenje mijenja.

image
@strikeme_pink
image
@jade.doutch

Poseban su hit zadnjih mjeseci kupaonice koje imaju dekore s biljnom tematikom, a ovu inspiraciju možete vrlo lako kopirati i u svome domu.

image
@ahousetomakeourhome

U nastavku pogledajte različite vrste kupaonskih dekora - od malih do velikih, kao što su detalji na zidovima ili police.

Dokazano je da biljke i zelena boja stvaraju opuštajući osjećaj stoga si možete dati na volju da ih kombinirate kako god želite u svojoj kupaonici. Od zidnih tapeta do živih biljka.

image
@plantandwander
image
@31metrescarresdeco

Također možete tematizirati svoju kupaonicu bilo kojom temom koju imate u unutrašnjosti vlastitog doma, kao što je seoski izgled, minimalistički ili boho.

image
@emilia_boho_home
image
@noemionebohostreet

Na kraju, bitno je da se osjećate dobro u svojoj kupaonici i da uživate provoditi vrijeme u tom prostor te ga uredite na način i u stilu koji je vama drag. Svakako nemojte zaboraviti na dobar raspored i funkcionalnost predmeta koje postavljate jer uzalud i najljepši dekor ako će vam stvarati smetnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:41