INSTAGRAM HITOVI

Izdvojili smo objave koje su vam se u 2020. godini najviše svidjele na Instagramu D&D-a

 @domidizajn
Nekad je jednostavno riječ o emociji koju neka objava pobudi u čitateljima ili pratiteljima

Svaka godina nosi svoje specifičnosti, a o općenitim specifičnostima ove godine već je sve rečeno, pa je sigurno sjajan trenutak da se fokusiramo na lijepe i zabavne stvari koje nam je donijela. Pročešljali smo sve postove na našem Instagram profilu @domidizajn i izdvojili one koji su prikupili najviše lajkova naših pratitelja.

Naravno, nije sve u toj famoznoj maloj oznaki "sviđa mi se", to malo crveno srce nije uvijek mjerilo ljepote nekog interijera, ozbiljnosti neke arhitekture ili važnosti određenog arhitekta ili dizajnera interijera. Nekad je jednostavno riječ o trenutačnom raspoloženju, o nekom malom detalju na fotografiji, o atmosferi ili jednostavno o emociji koju neka objava pobudi u čitateljima ili pratiteljima. Pa evo što vam se ove godine najviše svidjelo ako je ipak kriterij broj lajkova. Pratite nas i lajkajte i dalje na našem Instagram profilu @domidizajn

Kao kriterij uzeli smo oznaku sviđa mi se tj. malo crveno srce ili ukratko rečeno broj lajkova naših čitatelja

Koliba Bistrica

Ova romantična rustikalna kuća u Perićima blizu Tounja osvojila vas je svojim božićnim izdanjem, a koga i ne bi? Vlasnik je zemlju s ostacima starog mlina dobio na dar od roditelja za uspješan završetak studija, a za ostalo su bile potrebne godine borbe s birokracijom i trud. No rezultat je, sigurni smo da se slažete, fantastičan.

Najsimpatičnija hrvatska gljiva

U malom mjestu Rupe u blizini nacionalnog parka Krka nalazi se ova nestvarna gljiva koja nudi smještaj za čak od 5 do 6 osoba. Senzacionalno je jedina riječ koja nam pada na pamet, a mnogi od vas bili su oduševljeni što je riječ o domaćem projektu, stoga ne čudi što vam se ova fotografija svidjela.



Vrt Đurđe Tedeschi u Dubrovniku

Ovaj sjajan vrt, ili kako bi rekli Dubrovčani, đardin, pripada umirovljenoj sutkinji i ikoni stila Đurđi Tedeschi. Njezinu ljetnu rezidenciju potpisuje poznati kreativni tim; Dean Franić i Saša Šekoranja iz Studija za dizajn interijera Franić Šekoranja.

Villa Festina Lente

Stara kamena kuća smještena na području općine Dobrinj, u mjestašcu Gornja Hlapa na otoku Krku, sagrađena je 1903., a adaptirala ju je 2019. godine obitelj Radić. Sadašnji vlasnici u kuću su se zaljubili 2010., kada su je slučajno zapazili neobaveznom vožnjom kroz mjestašce.



Kuća Zoe

Nedovršena građevina s početka 20. stoljeća idejom i intervencijom novih vlasnika postala je pravi mali crni biser Gorskog kotara. Ova fenomenalna vikendica i kuća za odmor plijeni pažnju na prvu, stoga nas ne čudi da je među naj-popularnijim obja-vama ove godine.



Potkrovlje u Rovinju

Interijerski bombončić na slici ima samo 27 četvornih metara, a osmislio ga je dizajner interijera Matteo Cetinski. I naši pratitelji su se, kao i mi, zaljubili u ovo potkrovlje na prvi pogled. Kako i ne bi kad je riječ o stančiću koji bi, sigurni smo, dospio i na naslovnice svjetskih magazina.



Potkrovlje u Splitu

Krov je bio ruševan, zidovi vlažni i pljesnivi, sobe malene i mračne... A sad je to interijer iz snova zahvaljujući arhitektici Heleni Miler i njenom suprugu Peri Kriviću. Ovo sjajno dizajnirano potkrovlje nalazi se u Splitu, i to u Velikom Varošu, a svojim šarmom oduševilo je naše pratitelje.



Villa Giuseppe

Villa Giuseppe u istarskim Balama bez sumnje je suvremeno arhitektonsko i dizajnersko čudo. Najbolji dio svakako je pogled na bazen, i to iz dnevnog boravka. Istarski interijerski čudotvorac Boris Ružić još jednom je i nas i naše pratitelje ostavio bez daha. Svaka čast!

Kuća Pauline Jazvić na Ižu

Akademska slikarica Paulina Jazvić sama je osmislila i uredila svoju omiljenu ljetnu oazu, a cijeli proces trajao je nekoliko godina jer ništa nije htjela odraditi površno i bez razmišljanja. Riječ je o dvoetažnoj kući s dvorom, odnosno o dvije kuće koje su povezane. Ova objava je pobjednik 2020. jer ima više od 2600 vaših lajkova.

Rustikalna kuća na Krku

Villa Vicenca sagrađena je prije 200 godina, samostojeći je objekt na velikoj okućnici i nalazi se na osami pa samim time gostima omogućava mir. Također ima pogled na more, a i 1412 vaših lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:43