Prije i poslije

Još uvijek imate ovu kuhinju? Ovaj bračni par je samostalno preuredio kuhinju iz osamdesetih

 Erin Corbett
Mnogi u svojim domovima i vikendicama još imaju one kvalitetne kuhinje predivnog punog drva iz osamdesetih

Možda ormarići ponekad zaškripe ali nije to ništa što se ne može riješiti. Upravo to su pomislili i vlasnici ove male kuhinje. Kuhinjski elementi savršeno su funkcionalni, gotovo kao i 1984., godine otkad je ova kuhinja ovdje. Međutim, iako su funkcionalni, stilovi i ukusi se s vremenom mijenjaju. Stoga su se vlasnici odlučili na mali makeover.

image
Erin Corbett

Prvo su započeli s bojenjem kuhinjskih ormarića u boju za školske ploče kako bi dobili mat efekt. Za gornji dio odabrana je bijela, a za donji dio siva. Zatim su zamijenili ručke i stavili svijetlo sivu samoljepljivu foliju na kuhinjsku površinu.

image
Erin Corbett

Osim DIY projekata, kupili su i nove kuhinjske uređaje.

image
Erin Corbett

Pločice nisu mijenjali. Preko njih su zalijepili tapete koje se kasnije mogu i ukloniti, a jednostavne su za čišćenje. Na zidu iznad kuhinjskih površina su osvježili boju te su dodali samoljepljivu 3D foliju koja podsjeća na sivu opeku.

image
Erin Corbett

Kažu kako su za DIY projekte inspiraciju i upute tražili na You Tube tutorialima te se raspitivali po raznim grupama, ali i kod prijatelja. Uz mnogo korisnih savjeta, devet mjeseci kasnije, dobili su u potpunosti novi izgled svoje stare kuhinje iz osamdesetih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 02:56