INTERIJERI ZA ČISTU PETICU!

Najljepši dnevni boravci u 2019. godini

 Nate Cook/Black Lacquer Design
Tražite li inspiraciju za opremanje svog dnevnog boravka, na pravom ste mjestu...

Nakon kuhinje, dnevni boravak prostorija je u domu u kojoj se provodi najviše slobodnog vremena. Ovi su prostori oduvijek bili omiljeno mjesto obiteljskog druženja, zabave, ali i popodnevnog odmora. Osim toga, uz odgovarajući namještaj, usklađene boje, dekoracije i elemente nije ih nimalo teško ni zahtjevno opremiti. Kako bismo vas inspirirali na eventualnu promjenu u uređenju vašeg dnevnog boravka, donosimo vam fotografije najljepših dnevnih soba u 2019. godini prema izboru portala Apartment Therapy.

Foto: Chinasa Cooper

Ova prekrasna dnevna soba nudi iznenađujuću količinu pristupačnih ideja, od zanimljivog tepiha s uzorkom koji oduševljava na prvi pogled pa sve do različitih komada namještaja koji se međusobno savršeno uklapaju.

Foto: Sylvie Li

Ova predivna dnevna soba simpatičnog i besprijekorno uređenog stana u Montrealu donosi savršeni spoj glamuroznog štiha te karakterističnih pariških vibracija.

Foto: Jacqueline Marque

U ovom predivnom i vrlo luksuznom dnevnom boravku pažnju prvenstveno privlače zanimljive tapete na zidovima.

Foto: Magali Saberian

Tko kaže da zavjese nisu savršeni dekorativni dodatak u domu? Ova dnevna soba stana u Argentini upravo pokazuje suprotno, a osim zavjesama, nas je oduševila cjelokupnim dizajnom i uređenjem.

Foto: Minette Hand

Dnevni boravak doma u New Yorku inspiriran je skandinavskim stilom uređenja, a to je posebno vidljivo po prirodnim materijalima u prostoru te prozorima bez zavjesa koji interijer 'opskrbljuju' s velikom količinom svjetlosti.

Foto: Viv Yapp

I tamni zidovi mogu biti dobitna kombinacija u domu, a ova predivna dnevna soba s romantičnim detaljima u Velikoj Britaniji pravi je dokaz toga. Cijelom doživljaju pridonosi i lažno cvijeće u predivnoj tegli sa srebrnim akcentom.

Foto: Nate Cook/Black Lacquer Design

Kombinacija različitih komada namještaja i dekoracija u prostoru može biti dobitna, a ovaj dnevni boravak koji se našao na listi najljepših ove godine dokazuje upravo to.

Foto: Viv Yapp

Već na prvi pogled možemo vidjeti da se tamnozelena sjedeća garnitura savršeno uklapa k zidovima jednake boje, a cijeli rustikalni ugođaj dodatno upotpunjuje drveni pod.

Foto: Margaret Wright

Ružičasta boja nije rezervirana samo za dječje sobe, ona može biti savršen izbor i za dnevne boravke. Ova dnevna soba u domu u Kaliforniji naprosto oduševljava svojim uređenjem, namještajem i detaljima koji doprinose ugođaju!

Foto: Esteban Cortez

Na samom vrhu ljestvice najljepših dnevnih boravaka ove godine našla se soba šarenog obiteljskog doma u San Franciscu. Svaki pcentimetar boravka pun je stila i osobnosti, a sve se to tako lijepo spojeno da oduzima dah.

Izvor: Apartment Therapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 18:03