flup

Namještaj koji se transformira: Ovaj proizvod može biti tepih, stolac, stol ili što god poželite

 FLUP
Dizajn namještaja poput FLUP -a savršen je za manje stambene prostore, posebno ako često imate potrebu za promjenom prostora

Tko nije fasciniran namještajem koji se transformira? Mi volimo gledati kako namještaj može poslužiti u više namjena jednostavnim radnjama poput potezanja niti ili presavijanja preklopa. Posljednja stvar u koju smo se zaljubili je području transformiranja namještaja je FLUP, dizajnera Sergia Roce, a radi se višenamjenskom komadu namještaja koji je i tepih i sjedalo! Dizajn namještaja poput FLUP -a savršen je za manje stambene prostore, posebno ako često imate potrebu za promjenom prostora.

image
FLUP
image
FLUP

U rasklopljenom položaju, FLUP funkcionira poput konvencionalne prostirke ili tepiha na kojem možete sjediti ili stajati bez ometanja kretanja ljudi kroz prostor. Pretvara se iz ravnine u volumen, s poda u prostor, mijenjajući funkciju svojim oblikom. U sklopljenom položaju funkcionira kao komad minimalnog namještaja - može se koristiti kao puf, pomoćno sjedalo, naslon za noge, noćni ormarić ili što god vam padne na pamet.

image
FLUP
image
FLUP
image
FLUP

Savršen je primjer namještaja koji štedi prostor. Ono što ga čini boljim je to što ne zahtijeva montažu, to je jedinstveni element koji se s naborima pretvara u drugi objekt poput origamija. Budući da su mikro stanovi novi trend, fleksibilni i lagani dizajni namještaja poput FLUP-a super se prilagođuju ovoj struji.

image
FLUP

Minimalan je, višenamjenski i može se jednostavno i bez zauzimanja prostora spremiti i u skladište - nema razloga da ne volite FLUP!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 01:16