VATROGASNI APARAT

Neobičan dizajn aparata za gašenje požara koji izgleda poput ukrasa u interijeru

 Amplla
Hussechuck aparat za gašenje požara poprima oblik svijetlocrvene naprave nalik na volan kojom se može upravljati samo jednom rukom

"Zaštitite svoj život i svoj stil": ovo je moto Amplle, proizvođača "Hussechuck" i "Shield", nove linije proizvoda koja u potpunosti redefinira kako bi aparati za gašenje požara trebali izgledati. Dizajniran od strane arhitekta i osobe koja je proživjela požar Premysla Kokesa, jedinstveni uređaji imaju oblik golemog upravljača ili prilagodljivog štita koji osigurava pristupačnost i zaštitu, dok se stilski uklapaju u svaki interijer. Inovativni dizajn omogućuje korisniku da se osjeća poput moćnog superheroja iz stripa.

image
Amplla
image
Amplla
image
Amplla
image
Amplla

Hussechuck aparat za gašenje požara poprima oblik svijetlocrvene naprave nalik na volan kojom se može upravljati samo jednom rukom. Njegova prepoznatljiva boja je referenca na uređaje koji se proizvode dugi niz godina.

image
Amplla

Aparat za gašenje požara može se montirati na bilo koji zid i zauzima samo 80 mm prostora. Dizajn sigurno skriva sve elemente poput okidača, sigurnosne brave ili brtve od neovlaštenog diranja. Prema Ampllinom timu, model Hussechuck je ergonomičan, intuitivan i ekološki prihvatljiv. Koristi sredstvo za gašenje prahom najviše kvalitete; s 4 kg praha možete ugasiti isti požar kao i aparatom od 6 kg.

image
Amplla
image
Amplla
image
Amplla

Osim aparata za gašenje požara, Shield postaje ukrasni element u svakom interijeru. Kao što je spomenuto na Ampllinoj web stranici, uređaj dolazi odjeven u razne boje i tkanine s uzorkom koji mogu upotpuniti svako životno okruženje.

image
Amplla
image
Amplla

- Jako ću cijeniti ako [aparati za gašenje požara] ne postanu dodatak, već ukras, središnji dio vašeg interijera. A ja ću biti još sretniji ako ostanu takvi i ako ih ne budete prisiljeni koristiti ih. Ali kad dođe takav izazov, vjerujem da će Hussechuck, ili bolje rečeno Shield, spasiti sve što vam je drago - kaže Premysl Kokes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:19