Čestitamo!

Noćenje u dizajnerskom Grand Park Hotelu u Rovinju osvojila je...

 Ustupljene fotografije
... studentica Ana iz Osijeka! Zahvaljujemo svim vjernim čitateljima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju iz aktualnog, zimskog broja magazina D&D - Dom i Dizajn, koji je i dalje u prodaji

U novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn svi čitatelji imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju u kojem su mogli osvojiti dva noćenja za dvije osobe u Grand Park Hotelu Rovinj s večerom od dva slijeda i desertom u Laurel & Berry Restaurantu. Hvala svima koju su se prijavili na ovaj naš natječaj, a bilo vas je zaista mnogo. Sve mailove koji su nam pristigli pročitali smo s posebnim guštom i osmjehom na licu, i svi odreda su sjajni! Još jednom - veliko hvala. Nakon dugog vijećanja odlučili smo da ova vrijedna nagrada ode u ruke mlade Ane Lukić iz Osijeka koja studira arhitekturu te je poželjela na ovo putovanje povesti svoju majku. Želimo im dobar provod i maksimalno uživanje i podsjećamo da nagradu mogu iskoristiti do kraja svibnja (izuzev Uskrsa). Sve ostale pozivamo da sudjelujete u drugim našim nagradnim natječajima, kojih će sigurno biti još mnogo. Pratite redovito naše tiskano tromjesečno izdanje, magazin D&D - Dom i Dizajn čiji se novi broj upravo nalazi na kioscima.

image
Stars for Europe
image


Berislava Picek/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Na više od 200 stranica guštat ćete u temama iz divnog svijeta arhitekture, dizajna i kulture stanovanja i, sigurni smo, pronaći nešto za sebe i po svom guštu. Požurite zato na obližnji kiosk ili u trgovinu kako ne biste propustili nabaviti svoj omiljeni magazin. Javite nam svoje dojmove na mail D&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

A sad malo o hotelu u kojem će Ana i njezina majka odsjesti na odmoru iz snova. Grand Park Hotel Rovinj, koji je u suradnji sa zagrebačkim studijem 3LHD dizajnirao velikan arhitekture Piero Lissoni, jedan je od najljepših na Jadranu. Pogled iz hotela Grand Park Hotel Rovinj doista ostavlja bez daha, no i onaj na hotel jednako je izvanredan. Kaskadnim tipom gradnje, novi hotel vizualno je vrlo atraktivan i gotovo stopljen sa zelenilom. Na šest etaža hotela raspoređene su 198 sobe i 11 suiteova s pogledom na more, od kojih će neki imati i do 175 metara kvadratnih.

image
Ustupljene fotografije

U hotelu se njeguje ljubav prema vrhunskom kulinarstvu, tako da gosti mogu uživati u šest hotelskih restorana i barova, uključujući signature restoran Cap Aureo, čija se jela uglavnom temelje na povrću, i Agli Amici s Michelinovom zvjezdicom. No, pravi dragulj hotela Grand Park Hotel Rovinj je Àlbaro Spa & Wellness, proglašen jednim od najboljih spa centara u ovogodišnjem Red Best Spa izdanju. Prostire se na 3800 metara kvadratnih i najveći je takav centar u Istri. Proteže se preko dvije etaže hotela, uključujući i prostor s tri vanjska bazena na njegovu vrhu.

Tu su tri saune, dvije parne prostorije s raznim temperaturama i posebnim aromatičnim programima, dva manja hladna bazena te prostor za tuširanje za potpuni termalni ciklus. Zanimljivo je da je projekt izgradnje novog hotela ponovna, četvrta po redu suradnja Maistre i domaćeg arhitektonskog studija 3LHD, koji potpisuju arhitekturu rovinjskih hotela Lone, Adriatic i Mulini Beach plaže. Ovim najnovijim hotelom s pet zvjezdica zajamčeno je umjetničko, luksuzno iskustvo popraćeno autentičnim pričama i lokalnom kulturom. Naime, u projekt je uključen i milanski studio Piera Lissonija - Lissoni Architettura, jednog od najcjenjenijih i najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata na svijetu koji definira trendove u svjetskom produkt dizajnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 11:42