Pametna i moderna

Nova organizacijska rješenja iz Ikee: osmišljena da zadovolje naše brojne potrebe

IVAR ormari
 IKEA
Od kutija i ormarića do ukrasnih i višenamjenskih predmeta za pohranu, Ikea ima sve da vaš dom pretvori u organizirano utočište

Ikea je poznata po svom super elegantnom i pristupačnom dizajnu. Od namještaja do dekoracija i kuhinjskog posuđa, Ikea ima sve. U posljednje vrijeme, od načina na koji dizajniraju svoje proizvode, pa sve do inicijativa poput otkupa korištenog namještaja, njihova ambicija je stvoriti cjenovno pristupačna i lako dostupna rješenja koja će pomoći ljudima da žive održivije. Švedski se trgovac odlučio odmaknuti od "sezonskih" trendova i nada se da će kupci prihvatiti održivi izbor te ulagati u kvalitetne proizvode koji će preživjeti test vremena.

image
IVAR ormari
IKEA

No, jeste li znali da pored svih predmeta koje nudi, Ikea je i kraljica organizacije? Od kutija i ormarića do ukrasnih i višenamjenskih predmeta za pohranu, Ikea ima sve da vaš dom pretvori u organizirano utočište, a proljeće je savršeno vrijeme za veliko pospremanje. Srećom, kako bi vas potakli na proljetno pospremanje i organiziranje doma, Ikea je napravila prekrasne fotografije s puno ideja za pohranu.

image
Funkcionalana i moderana, HULTARP šipka s kukama za kuhinju
IKEA
image
Otvoren sustav polica KUNGSFORS
IKEA
image
HAUGA vitrina
IKEA
image
EKET modularni sistem polica
IKEA
image
EKET modularni sistem polica
IKEA

Praktični komadi

Ispirana Japodi stilom (hibrid japanskog i skandinavskog stila) linija Home Sanctuary usmjerena je ka stvaranju sklada i blagostanja kod kuće. Bez obzira tražite li raskošne jedinice za pohranu ili detalje za bolje raspoloženje, Ikea nudi mnoštvo rješenja za maksimalno korištenje svake sobe u domu. Liniju krasi bezvremenski dizajn, prirodni materijali i tonovi boja u prvom Skandi stilu, a nudi sve što vam je potrebno da sredite prostor, od pletenih košara do kutija svih dimenzija.

image
RADFRAGA posude za pohranu
IKEA
image
MILSBO staklena vitrina
IKEA
image
BOAXEL sistem polica
IKEA
image
PURPINGLA vreće i košare za rublje
IKEA
image
PURPINGLA vreće i košare za rublje
IKEA

Rješenja za pohranu

Iako naše stvari, čine naš dom, uklanjanjem nereda smanjuje stres i tjeskobu, a poboljšava san i razinu kreativnosti. Stvorite prostor za skrivanje predmeta u uredno složenim kutijama i posudama, evo kako!

image
RINNIG stalak
IKEA
image
NOJIG organizatori
IKEA
image
NEREBY viseće odlaganje
IKEA
image
ANILINARA kutije za odlaganje
IKEA

Ograničeni prostor ne bi trebao biti prepreka prilikom stvaranja ugodnog doma, zar ne? Brojna rješenja za pohranu različitih visina pomoći će vam da maksimizirate ono što imate na raspolaganju.

image
IKEA
image
IKEA
image
ANILINARA kutija za nakit
IKEA
image
KUGGIS kutije s poklopcem
IKEA
image
GODMORGON visoki ormar
IKEA

Također, uklonite potrepštine za vrtlarenje, alate i prostirke za piknik koji se ne koriste u Ikeine pametne skladišne jedinice.

image
BYGGLEK kutije s poklopcem LEGO
IKEA
image
GODMORGON element za umivaonik s dvije ladice
IKEA
image
IVAR ormar
IKEA

Linija Outdoor Escapism, osmišljena je da 'zadovolji naše brojne potrebe' i pruži 'alternativni' radni prostor', može li bolje?

image
NISSAFORS kolica
IKEA
image
BROR sustav za pohranu
IKEA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. srpanj 2024 08:38