Novosti iz Hobby Hižice

Jednim klikom do unikatnih predmeta

Najkreativnija hižica Čakovca, Hobby Hižica, ima novu web stranicu i novi web shop namijenjen svim umjetnicima, kreativcima, ali i svima koji vole lijep namještaj, detalje za dom te općenito lijepe stvari. – Redizajnirali smo web stranicu kako bismo je učinili funkcionalnijom i boljom za naše posjetitelje te im pritom olakšali kupnju.

U našoj virtualnoj Hižici sada se jednim klikom može pronaći velik izbor papira, raznih medija, pečata, mašina i pomagala za hobiste, unikatnih predmeta, komada namještaja te raznih dekoracija za dom ili poslovni prostor. Ima zaista svega te smo sigurne da će svatko pronaći nešto za sebe, po svom guštu i stilu – kažu Sanja Tot i Dunja Devčić, vlasnice Hobby Hižice.

Dodaju kako osim bogate ponude web shopa, čiju ponudu proširuju iz tjedna u tjedan, na web stranici redovito će posjetitelje obavještavati o svim novostima, a moći će pročitati i izvještaje s kreativnih radionica, pogledati kako se rade razni tutoriali te pročitati brojne korisne savjete i upute kako koristiti neke od proizvoda i medija. U pripremi su, najavljuju, i zanimljivi videotutoriali. Sve o Hobby Hižici možete saznati na hobbyhizica.com.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:33