2 u 1 proizvod

Pametno ogledalo koje je i kućna teretana

 

Yves Behar design studio osmislio je pametno ogledalo - u kojem se može ogledati, ali je ono i mala kućna teretana. Na ogledalu se, naime, mogu prikazivati i fitness, boks, joga i meditativne vježbe koje vodi virtualni instruktor, a opremljeno je mikrofonom, zvučnicima, kamerom...

Nazvano Forme, ovo elegantno ogledalo pune duljine pretvara se u kompletan fitnes studio za tijelo i um koji sadrži visokotehnološku opremu za treniranje, koja se "nestaje" kad se ne koristi.

Forme može biti zidna ili samostojeća jedinica. Stanica je opremljena remenicama i podesivim visokokvalitetnim lijevanim aluminijskim ručkama koje se mogu pomicati gore, dolje ili pod kutom za razne vježbe guranja ili vučenja.

Korisnici su postavljeni ispred uređaja gdje ih interaktivni instruktor vodi tijekom svog vježbanja. Treninzi se kreću od intervalnih treninga i boksa do aktivnosti pažnje poput vođene meditacije, istezanja i joge.

Cilj je stvoriti ugodan doživljaj vježbanja bez neugodnosti teretane. S povećanom upotrebom i prikupljenim podacima iz prethodnih vježbi, Forme također može dati dnevne preporuke o optimalnim vježbama na temelju dobi i težini, te idealnoj količini aktivnosti.

Zaslon visoke rezolucije je skriven unutar ogledala kad je isključen, a kada je uključen, sadrži popis vježba prema individualnim potrebama. Sustav težine vježba, koji uključuje povećanu ili smanjenju napetosti također je digitaliziran i omogućava korisnicima da se kreću kroz sve opcije.

Kad se isključi, mat tamno siva boja ogledala nudi modernu neutralnu pozadinu koja će se lako uklopiti u uređenje. Forme zauzima samo četvrtinu podnožja, a sav njegov pribor i dodaci lako se pričvršćuju, odvajaju i sastavljaju. Također, mogu se pohraniti u praktični klizni prostor na stražnjoj strani uređaja, potpuno su skriveni od pogleda kada se ne koriste.

Članarina stoji 39$ mjesečno 39 mjeseci.

Foto: Yves Behar studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 04:40