Video

Primijetili su da voda curi iz podruma njihove stare kuće, a kada su krenuli rješavati taj problem, otkrili su tajni prolaz...

 TikTok/Screenshot/mysteeipong

TikTok zvijezda Misty, poznata kao mysteeipong, osvojila je svoje pratitelje serijom videa koji prikazuju iznenađujuće otkriće do kojeg su ona i suprug Ken došli u podrumu njihove 200 godina stare kuće u New Yorku. Priča ide ovako: Misty i Ken primijetili su da voda curi iz podruma i to iz nepoznatog dijela. Zatim je u videu pokazala kako su otkrili zazidani prolaz koji vodi do podrumskog mjesta za koje nisu prije znali. Otkrila je da ih je šokiralo i to što nisu mogli proći dalje bez upotrebe odgovarajućeg alata.

- Srećom, blokovi su bili od cigle pa smo ih uspjeli prokopati, ali kroz drugi dio ipak nismo uspjeli - otkrila je da je prostorija bila puna kamenja. Potaknuta znatiželjom, Misty je odlučila istražiti povijest njihove kuće, što ju je navelo na pretpostavku da bi tajna soba mogla biti povezana s podzemnim tunelom.

-Nisam imala pojma da moja kuća ima ikakve veze s podzemnom. Istražili smo Clarkson i doista, stanica je udaljena samo osam minuta - uzbuđeno je podijelila u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:41