Čarobni Božić

Raskošni blagdanski stol za poželjeti

Iako nas uvijek oduševe prizori skandinavske jednostavnosti u interijerima, ali i na blagdanskom stolu, ponekad je malo boje upravo ono što nam treba kako bismo živnuli i razbili sivilo koje obilježava ovo godišnje doba. Kada našim stolom zavladaju boje čak je i hrana boljeg okusa!



Blagdanski stol koji možete vidjeti na fotografijama osmislila je autorica Erin Hiemstra koja stoji iza uspješnog bloga Apartment34 posvećenog ljepoti življenja. Njen zadatak bio je stvoriti jedinstveni izgled stola pomoću raskošnih boja i detalja, a za inspiraciju su joj poslužili prizori interijera, modni kadrovi i prikazi života u kojima glavnu ulogu imaju boje poput petrolej plave, duboke crvene ili ljubičaste i koje je pretočila u zadivljujuće uređen stol.



Tamnoplave tanjure ukrasila je kontrastnim ljubičastim ubrusima, a kako bi svako mjesto za stolom izgledalo doista posebno poslužila se grančicama crvenih bobica i kuglicama za bor koje je stilizirala na svakom tanjuru. Božićnu atmosferu, osim sjajnih kuglica, na stol donose i geometrijski borići u nijansama tirkizne boje te nizovi sitnih kuglica raspoređeni naizgled nasumično po bijelom stolu.

Glamurozan dojam stvara pribor za jelo boje ružičastog zlata. Biljke čine važan dio cijelog izgleda stola jer unose dašak prirode u prizor, a za ovu su priliku odabrani božuri tamnocrvene boje, ali i prljavoružičaste ruže uz dodatak rascvjetalih grana sa sitnim cvijećem. Čarobno!

Izvor: Apartment34

Foto: Andrea Posadas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:39