"wow" efekt

Savjeti Lela Design studia: Evo kako dekorirati savršeni blagdanski stol i zadiviti sve

Lela Design
Ove godine odaberite zemljane tonove, lagane i neupadljive boje te razne materijale iz predivne prirode i njihove neodoljive mirise

Bilo da ste domaćin svojim najmilijima u ovo blagdansko vrijeme ili samo želite dodati blagdansko veselje svom blagovaonskom stolu, nebrojeni su načini ukrašavanja božićnog stola, smatraju u Lela Designu, specijaliziranom studiju za kreiranje vjenčanja po mjeri te stvaranje privatnih i poslovnih proslava s, kako navode, "wow" efektom.

image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design

- Od prekrasnog modernog izgleda do sjaja i glamura, prirodan i neutralan blagdanski stol za svaki je ukus. Kao što je ovogodišnja nit vodilja naše blagdanske kolekcije Art of nature bila priroda i prirodni materijali, na isti se način vodimo i kod uređenja blagdanskog stola - ističu u kreativnom timu Lela Designa.

image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design

Njihov je savjet da za dekoriranje savršenog blagdanskog stola ove godine odaberete zemljane tonove, lagane i neupadljive boje te razne materijale iz predivne prirode i njihove neodoljive mirise.

image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design

- Za početak, potreban vam je laneni stolnjak kojim ćete prekriti stol, a zatim uzmite nekoliko svijeća. Igranjem svijeća različitih oblika i veličina dobivate posebnu notu kod dekoriranja blagdanskog stola. Uz kompoziciju svijeća dovoljna je vaza s nekoliko cvjetova ili dekorativno zelenilo koje se proteže duž stola. U ovom slučaju, što se tiče dekorativnog zelenila, neka to bude svježi pinus ili neodoljivo mirisna mirta, lovor ili, pak, silber čiji miris odmah asocira na Božić. Uz tanjur neka se nađe mali personalizirani poklon koji će gostu odmah izmamiti osmijeh. Za kraj upalite svijeće, nabacite ruž na usne, uzmite čašu dobrog prosecca i s osmijehom dočekajte svoje najmilije - kažu u Lela Designu.

image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design
image
Lela design

Ako vam treba savjet više, pošaljite im mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili kliknite na njihovu web stranicu www.leladesign.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:10