Boemski vrt

Stvorite svoj vanjski prostor sa stilom: Pretvorite svoj vrt u trendi boho oazu bez susprezanja

 VT Wonen
Boemsko uređenje nije samo lijepo gledati, već nudi i ambijent koji je također miran i ugodan

Ako ste primijetili, boemski je stil vrući trend diljem svijeta. Kombinacija različitih stilova, kultura i vremenskih epoha. Sve je to popularni boho stil koji se najčešće veže uz ljude koji žive slobodnim, umjetničkim i nomadskim životom. Boho uređenje je pristupačno i u posljednje vrijeme prisutno ne samo u interijerima, već i eksterijerima. Uz to, boemsko uređenje nije samo lijepo gledati, već nudi i ambijent koji je također miran i ugodan.

image
littlemillhouse.wordpress.com

Postoji puno ideja za stvaranje ovog stila, poput uključivanja komada iz interijera koje bez problema tijekom ljeta možete smjestiti u svoj vrt poput komode, sofe, ormarića i stolova. Ako tomu dodate još i bujne biljke i drveće dati ćete živost i svježinu vanjskom prostoru, a mogu to biti ruže, hortenzije, lavanda, dalije, frezije i bambusa.

image
VT Wonen

Tajna postizanja boho stila je kombiniranje u apsolutnoj slobodi. Namještaj mekanih linija, šarene tkanine… sve sa stilom, naravno!

image
Farrow & Ball

Uz to, možete dodati neke vintage predmete na svoju Boho terasu. Takvi predmeti mogu biti stara vrata, prozor, svjetiljka, čak i pribor za jelo. Viseća mreža ili šator od tkanine isto može biti savršen dodatak vašem vanjskom prostoru. Što se tiče boja boho stila, pravilo je da nema pravila. Ipak, primjećuje se da u većini boho interijera i eksterijera prevladavaju toplije, zemljane boje. Tu su smeđa, terakota, zlatna, ali i narančasta, tamnoljubičasta i plava. U velikoj mjeri prisutna je i bijela. Dakle, možete dati mašti na volju, miješati baš svaki uzorak, boju i teksturu koju možete zamisliti. Bez susprezanja. Danas vam donosimo fantastičnu kolekciju boemskih vrtnih ideja koje će vam pomoći da stvorite svoj vanjski prostor sa stilom. Uživajte i javite nam koji vas je najviše inspirirao!

image
Justina Blakeney
image
Better Homes & Gardens
image
Better Homes & Gardens
image
Hospitality Turnkey
image
fleamarketfab
image
The Design Files
image
The Home Depot Blog
image
VT Wonen
image
Matthew Williamson
image
Studio Lab Decor
image
Bohemian General
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 20:53