Raskošne tapete s uzorkom baršuna

Unesite dašak luksuza u dom novom kolekcijom Opulent Velvet

 

Raskošni baršun dašak je luksuza koji je prošle godine, kao jedan od popularnijih trendova, doslovce zavladao interijerima. Osvojio je i nas te smo ga jednostavno morali na neki način uključiti u uređenje svoga doma, bilo u obliku prekrasnog namještaja, bogatih zavjesa ili detalja poput ukrasnih jastučića i taburea.



Zahvaljujući kreativnim dizajnerima tvrtke Murals Wallpaper ovaj privlačni materijal odnedavno možemo integrirati u svoje prostore na nov i doista dramatičan način. Naime, Murals Wallpaper lansirao je novu kolekciju tapeta pod nazivom Opulent Velvet s impresivnim modelima koji oponašaju teksturu i izgled baršuna u atraktivnim bojama poput prljave ružičaste, tamnoplave, smaragdnozelene i žutosmeđe boje senfa.



Ove fenomenalne tapete dolaze u dva različita uzorka pri čemu jedan predstavlja stilizirane zavjese s bogatim naborima, a drugi oponaša izgled tapeciranog namještaja s pričvršćenim gumbićima. Ove kreativne tapete možete potražiti na stranicama brenda Murals Wallpaper i to za okvirnu cijenu od 35 američkih dolara odnosno 220 kn po četvornom metru.





Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:40