80 KVADRATA

Crna, bijela i zelena u modernom stanu mladog sportaša

 

Vodimo vas u oazu mladića koji je pronašao, kupio i uredio svoj stan iz snova. Victor je strastveni surfer, što biste zaključili i sami nakon što vidite kako je uredio interijer.

Odlučio se za kombinaciju crne i bijele s dodatkom drvenih elemenata. Posebno nam se sviđa to što u korištenju crne nije ostao samo na namještaju. Otišao je korak dalje i stavio crnu na jedan zid dnevnog boravka a u istom tonu su i pločice u kuhinji. Upravo minimalističkom kombinacijom crne, bijele i korištenja drva postigao je savršen spoj industrijskog i skandinavskog stila.

Kako ovo ne bi ostao još jedan u nizu minimalistički uređenih stanova, Victor je u njega unijeo svoju osobnost. Jeste li primjetili crnu surfersku dasku naslonjenu na bijeli zid u dnevnom boravku? Radi se Victorovoj staroj surferskoj dasci koju je sam prefarbao u crno. Oko nje postavio je radove havajskih umjetnika i planira širiti kolekciju. Dekorativnim elementima inspiriranim svojim hobijem, savršeno je uklopio dio sebe u interijer.

Omiljena prostorija mu je kuhinja, i to iz razloga što ju je sam dizajnirao i uredio. Kako bi razbio crnu i bijelu, osim drvenih elemenata i biljaka, u kuhinju je dodao i pločice geometrijskog uzorka.

Od svog je doma napravio pravu zelenu oazu. Zelenilo koje se nalazi posvuda daje uređenju ovog interijera posebnu toplinu. U uređenje prostora je uklopio manje i veće biljke koje je postavio na površine, uz zid te u viseći položaj. Na taj je način zelenilom savršeno zaokružio moderan dizajn u kojem prevladavaju crna i bijela.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:47