Mladenački, zaigrani i prozračni

Dva interijera uređena za pet

Ovi su interijeri sjajno uređeni!

Vodimo vas u dva prekrasna interijera koji su uređeni vrlo elegantno, s dozom luksuza, ali u isto vrijeme odišu mladenačkim šarmom.

Osim prostranosti i vrhunskog dizajna, ove interijere karakteriziraju i prekrasno uređene dječje sobe u kojima dominiraju žive boje i mnogo vrlo lijepo uklopljenih detalja.

Dizajner Mario Stoica osmislio je prvi interijer u kojem je vrlo udobna i dinamična atmosfera postignuta živim bojama i različitim teksturama.

Nekoliko nijansi sive i prirodna boja drva savršena su baza za jarke boje koje je dizajner kroz detalje unio u dnevnu zonu. Kuhinja i blagovaonica uređene su u minimalističkom stilu, vrlo moderno s naglaskom na bijelome. Pažnju svakako privlači roditeljska spavaća soba koja je uređena za odmor i opuštanje te dječja soba koja je prava oaza za igru uređena živahnim detaljima i vedrim bojama.

U drugom interijeru arhitekt Martin Architects uspijeva kombinirati industrijski stil i elegantne detalje kako bi dobio vrlo moderan i udoban obiteljski dom.

Tamne nijanse boja, cigleni zid i vrlo moderni komadi namještaja neke su od karakteristika ovog doma koji je uz svoj otvoren tlocrtni plan prava moderna oaza za udoban život.

Dječja soba u ovom interijeru također je uređena vrlo veselo s prirodnim materijalima i razigranom kombinacijom boja.

Izvor: homedesigning

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2023 21:53