VESELI DOM MLADOG PARA

Gradski stan vedrih boja od 29 kvadrata

 

Ovaj svijetli, vrlo malen i otvoren apartman projektirao je ruski dizajner interijera Anton Grishin. Poput mnogih suvremenih gradskih stanova tako malih dimenzija, svijetla paleta boja najadekvatnije je rješenje.

Uz vedre boje, interijer je opremljen velikim brojem različitih skrivenih spremišta za pohranu stvari kako bi se iskoristio svaki kutak i spriječio nered. Nijanse žute i boje vode stvorile su veseli ljetni osjećaj u dnevnom boravku u kojemu čak i slika moderne umjetnosti na zidu savršeno pristaje uz namještaj.

Jednostavna metalna polica za knjige smještena je na zidu nasuprot dnevnog boravka. Blagovaonski stol spojen s kuhinjskim radnom pločom štedi prostor, dok kuhinjski elementi u toplom tonu drva dobro pristaju uz bijeli stol.

Dugi niz ormara koji gotovo neopaženo prolaze duž cijele strane zida, od kuhinje s blagovaonicom do kraja dnevnog boravka, bijele su boje kao i zidovi te su smješteni uz strop izvan vidokruga promatrača.

Ugradbeni ormar skriven je iza kliznih vrata koja se protežu od poda do stropa na kraju hodnika. Vrlo lijepa kupaonica s tuš-kabinom ima u pločicama ugrađen TV kako bi vlasnici mogli uhvatiti jutarnje vijesti.

Ovo je izvrstan primjer sjajno iskorištenog prostora!!!

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 23:46