Idealno mjesto za savršen vikend bijeg od svakodnevice

Hotel Osam u Supetru na otoku Braču

Idealno mjesto za savršen vikend bijeg od svakodnevice

Ako želite kvalitetno provesti vrijeme u intimnom okruženju i prirodi te uživati u modernom zdanju Hotel Osam u Supetru na otoku Braču idealno je mjesto za bijeg od svakodnevice. Njegov eklektični stil postignut je kombinacijom modernog i tradicionalnog dekora kojim se prate boje otoka Brača, a luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem. U sklopu hotela je i unikatna Villa Osam, prostrana i luksuzna s daškom glamura. Na prvom katu je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s udobnim kaučom i pametnim televizorom. Na drugom katu su dvije Harbour Luxury sobe i dva Harbour Luxury apartmana s king size krevetima i pripadajućim kupaonicama te pogledom na Supetar.

Osim predivnog pogleda na supetarsku luku hotel Osam nudi i intimne prostrane sobe, koktel bar i uživanje u delicijama u hotelskom restoranu Otok, koji je posebna eno-gastro priča.

U sklopu hotela smještena je i unikatna Villa Osam. Prostrana i luksuzna s daškom glamura koja pruža novu dimenziju odmora na otoku Braču. Na prvom katu je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s velikim kaučom i pametnim televizorom za opuštenu večer uz omiljeni film i glazbu. Na drugom katu su sobe: dvije Harbour Luxury rooms i dva Harbour Luxury Suite s king size krevetima i pripadajućim kupaonicama te jedinstvenim pogledom na pitoreskni Supetar.

Foto: hotel Osam

Više: Hotel Osam

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 18:09