Novi stil života u Hrvatskoj!

I Split je dobio svoju najsuvremeniju stambenu zgradu

Novi stil života u Hrvatskoj!

Na istočnom dijelu plaže Žnjan u Splitu, našem najvećem gradu u Dalmaciji, na uzvisini 45 metara iznad mora, okružen šumom borova i čempresa s jedinstvenim otvorenim pogledom od kojeg zastaje dah, smjestila se stambena zgrada Bel Étage. Vrhunski međunarodni tim arhitekata osmislio je ovu zgradu u kojoj su stanovanje, rad i osjećaj kao da ste na odmoru spojeni u jedno. Riječ je o prvoj zgradi u Splitu koja ima inovativan koncept stanovanja visokog standarda. Mirna lokacija nedaleko od središta grada, raznovrsna ponuda usluga i zajamčena sigurnost zajedno s ekskluzivnim ambijentom stvorili su zaista izvanredan životni i stambeni prostor. Cijeli projekt potpisuju Pulić i partneri d.o.o, projektna tvrtka osnovana 2013. godine s ciljem razvoja visokokvalitetnih i luksuznih nekretnina. Ljubav prema Hrvatskoj i mediteranskoj klimi i prirodi ujedinile su trojicu partnera – Hrvata, Rusa i Nijemca – u zajedničkoj namjeni da pridonesu razvoju novog stila života u Hrvatskoj.

No, sigurno se pitate što je to što stambenu zgradu čini luksuznom i koji su to sve dobri atributi potrebni da bismo je nazvali najsuvremenijom? Pa, krenimo redom.
Već pri samom ulasku u ovu stambenu zgradu u njezinu lobiju, koji se nalazi u prizemlju, dočekat će vas recepcionar koji, osim što je zadužen za nadzor vaše sigurnosti, poštujući vašu privatnost, vrlo će rado preuzeti objavljanje raznih drugih poslova ako to od njega zatražite. U suterenu objekta, osim što je otvoren prema vrtu na jugu s pogledom na more, nalazi se Bel Étage Spa i fitness područje dizajnirano za maksimalnu relaksaciju. Bazen, sauna, teretana i druge prostorije za vježbanje i rekreiranje sve su na dohvat ruke, i to svakog dana.

Luksuzni Premium stanovi nude svojim stanarima jedinstven pogled na Jadransko more. Stan sačinjavaju impresivne en suite glavne spavaće sobe, garderobe s velikim ugrađenim zidnim ormarima, kaminima, prostrani dnevni boravci i moderno dizajnirane kuhinje, kao i staklene klizne stijene koje vode na terasu. Prostrane, suncem okupane prostorije daju poseban ugođaj penthouse stanovima – sve to u 150, 200 ili 250 četvornih metara prostora. Mi smo zaista impresionirani, a vi?

Više o stambenoj zgradi Bel Étage saznajte u subotu, 06.02. u prilogu Nekretnine, Jutarnji list

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:46