Spoj ureda i boravka

Kad sve lijepo stane u dnevni boravak

Prijavite se na D&D GRAND PRIX 2019. natječaj već DANAS! Pošaljite nam fotografije ureda u kojem radite i osvojite vrijedne nagrade!

Mali stanovi dinamični su prostori u kojima se često u jednoj prostoriji događaju različite aktivnosti pa je potrebno osmisliti uređenje koje će nam omogućiti da se s užitkom odmaramo i družimo, ali i da prionemo na posao, ako je potrebno.



Projekt uređenja dnevnog boravka koji možete vidjeti na fotografiji, a koji potpisuju dizajneri iz studija SOLO na zanimljiv i dopadljiv način objedinjuje mali kućni ured i mjesto za odmor.


Prijavite se na D&D GRAND PRIX 2019. natječaj već DANAS! Pošaljite nam fotografije ureda u kojem radite i osvojite vrijedne nagrade!

Zidovi su obojeni u boju gljive uz bijele stropove i usklađene okvire prozora, a pod je prekriven svijetlim parketom. Neutralna paleta omogućuje malom prostoru da diše pa se u ovom slučaju odabir te jednostavne kombinacije pokazao kao dobar izbor.


Kako bi ju vizualno izdvojili, dizajneri su zonu kućnog ureda istaknuli pomoću bijele boje koja se proteže na oba zida i to u obliku bijelih polica za knjige s jedne i stola s postavljenim policama s druge strane. Detalji koji stvaraju dinamiku u prostoru brojna su ogledala u prostoriji postavljena na suprotnim zidovima. Iznad kauča su tako grupirana te oblikuju jednostavan geometrijski link koji dominira prostorom.

Pažnju privlači i zeleni kauč koji predstavlja jedini komad namještaja u izražajnijoj boji. Kako vam se čini ovaj projekt?

Prijavite se na D&D GRAND PRIX 2019. natječaj već DANAS! Pošaljite nam fotografije ureda u kojem radite i osvojite vrijedne nagrade!

Izvor: Decoholic

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:02