FANTASTIČNA TRANSFORMACIJA

MAKEOVER TJEDNA: Pogledajte kako izgleda novo izdanje starog dnevnog boravka!

 Krista Wostbrock
Renoviranje dnevnog boravka nije nimalo jednostavan zadatak, ali danas vas vodimo u jedan od onih prostora koji su dokaz da i mala promjena može značiti veliku razliku

Dnevna soba je možda i najzabavnija prostorija u domu za uređivanje. Osim što bi najprije trebala biti reprezentativna i ugodna za boravak cijeloj obitelji, dnevna soba također bi morala biti opremljena kvalitetnim namještajem. Upravo vas u jednu takvu vodimo danas.

Foto: Krista Wostbrock

Ovaj dnevni boravak nije se renovirao još od davnih 1960-ih godina, a dizajnerica interijera Krista Wostbrock, koja sama potpisuje njegovo fenomenalno (pre)uređenje, napravila je savršen posao te dotad zastarjelu prostoriju pretvorila u moderno okruženje po ukusu cijele obitelji.

Foto: Krista Wostbrock

- Zidovi su doslovno bili žuti, a prozori na prvom i drugom katu bili su u toliko lošem, odnosno neispravnom stanju, da smo ih sve morali zamijeniti. Ovom sam renovacijom prvenstveno željela stvoriti prostoriju s puno nježnih boja i dovoljno prirodnog svjetla - rekla je dizajnerica za portal My Domaine.

Isto tako, dizajnerica je u potpunosti promijenila komade namještaja te se, za razliku od prijašnjeg, starog namještaja tamnih boja, bazirala na svijetlim nijansama. Konačni rezultat renoviranja ovog dnevnog boravka uistinu je sjajan i nas je oduševio na prvi pogled.

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:08